2 juli Gezellig druk op het veld: Regionale vliegclubs op bezoek en BBQ !

Afgelopen zaterdag 2 juli hadden we een gezellige vliegmiddag samen met modelvliegclubs uit de regio: ‘de Veluwse modelvliegclub’ uit Nunspeet en de ‘Apeldoornse Radio Modelbouwclub Aerodynamic’ uit Apeldoorn georganiseerd.

De afgelopen week was er hard gewerkt door een aantal leden jules verne om het clubgebouw schoon te maken en de afronding van laatste klussen te doen zodat wij onze vlieggasten en de buren een opgeruimd onderdak konden bieden tegen de eventuele regen.

Vanaf 13:00 verzamelden zich de eerste mensen op het veld waarna er al snel, ondanks de harde wind, flink werd gevlogen. Een tweetal buien zorgden even voor een onderbreking maar na 15 uur brak de zon al weer snel door. Er werd gevlogen met een grote diversiteit aan modellen zoals een F3J zwever, diverse elektro zwevers en een grote Wilga die als sleepkist werd ingezet.

P1030047 P1030059

Later op de middag kwamen nog een aantal buurtbewoners langs, die we ook hadden uitgenodigd. Eén buurman durfde het zelfs aan om met behulp van een leraar-leerling systeem zijn eerste rondjes te vliegen. Rond 17:00 begon de barbecue waarbij we ook een aantal buren konden verwelkomen. Rond 20:30 was alles weer opgeruimd en vertrokken de laatste clubleden. We kunnen terugkijken op een erg geslaagde middag die zeker voor herhaling vatbaar is.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.