Archief voor 23 mei 2015

Vliegen bij “De Sticks” in Keldonk

Beste leden,

Zoals al met de A.L.V. aangegeven zijn we uitgenodigd om aanstaande zaterdag 13 juni te komen vliegen bij modelvliegclub “De Sticks” in Keldonk (www.desticks.nl). (Boerdonksedijk 40, 5469 PP Erp).

Uit ervaring weten we dat dit een ruim veld is waar eigenlijk met alle soorten kisten kan worden gevlogen.

Er mag met kisten worden gevlogen tot maximaal 20 kg en met maximaal 4 tegelijk.

Het voornemen is om bij rond 10:00 af te reizen vanaf de club naar Keldonk.

We komen dan rond 11:30 uur daar aan.

Vanaf dat moment is het dan een gezellig samen zijn en uiteraard veel vliegen en ervaringen uitwisselen.

Ik heb met Willy afgesproken dat we bij goed weer gezamenlijk een BBQ zullen doen. Bij wat minder goed BBQ weer zal de lokale “Halfweg” ons van heerlijke snacks voorzien!

Kosten voor de BBQ zullen rond 15 euro bedragen, ter plekke te voldoen.

Wil een ieder die interesse heeft en wil deelnemen, zich voor 1 juni bij mij opgeven?

Groeten,
Henk Korenberg